موسسه حقوقی حجتیان موسسه حقوقی حجتیان .

موسسه حقوقی حجتیان

طلاق غیابی

چگونه بدون دردسر از همسرم  غیابی طلاق بگیرم؟

در مورد درخواست طلاق غیابی از همسر، قبل از هر چیز باید بدانیم طلاق غیابی چیست و چه شرایطی دارد.

هنگامی که برعلیه یکی از زوجین دادخواست صادر شود، ولی او یا وکیل ایشان در جلسه دادگاه حضور پیدا نکند یا اینکه در سایر جلسه های که از سوی دادگاه مشخص شده است، برای دفاع از خود یا موکل خود حاضر نشود و مدارک مستندی برای اثبات حقانیت خود ارائه ندهد، دادگاه خانواده می تواند به صورت غیابی حکم طلاق را صادر کند.

بعد از ابلاغ حکم، زوج یا زوجه متهم می تواند نسبت به آن در مدت 20 روز واخواهی را انجام دهد، ولی اگر در این مهلت نیز هیچ دفاعی از خود نداشته باشد، حکم قطعی از سوی قاضی صادر خواهد شد و بدون هیچ تاملی لازم اجرا خواهد بود. 

البته این موارد حقوقی مربوط به تمام دعاوی است که در دادگاه های مختلف به آنها رسیدگی می شود. به صورتی که هر گاه کسی که برعلیه آن دادخواستی تنظیم شده باشد، در جلسات دادگاه حضور پیدا نکند و لایحه به عنوان دفاعیه ارائه ندهد، دادگاه مربوط به آن پرونده می تواند در غیاب وی حکم صادر کند و در صورت عدم اعتراض خوانده، حکم نهایی صادر و لازم اجرا خواهد بود.

محبوبه حجتیان وکیل پایه یک دادگستری تمام موارد مربوط به مسائل خانواده مانند مهریه، نفقه، اجرت المثل، طلاق، ملاقات فرزند، حضانت، ترک انفاق، تمکین و داوری را انجام می دهد.

همچنین در زمینه های مختلف مانند موارد ملکی، قرارداد، وکیل خانواده ، کیفری و امور مهاجرت تعداد قابل توجهی از پرونده های قضایی را وکالت کرده و موجب به نتیجه رساندن پرونده های مختلف و ایجاد کارکرد کاملا تخصصی در این عرصه شده است.

پیشنهاد می کنیم مقاله طلاق توافقی را مطالعه کنید.

درخواست طلاق غیابی چیست؟

از آنجا که طلاق انواع مختلفی مانند طلاق توافقی و طلاق یک طرفه دارد، طلاق غیابی جزیی از طلاق یک طرفه محسوب می شود.

درواقع می توان بیان کرد زمانی که مکان زندگی مرد یا زن مشخص نباشد و به نوعی مفقود باشد، هر دو می توانند بدون حضور دیگر درخواست طلاق غیابی داشته باشند. در این نوع طلاق، برای مرد از لحاظ قانونی بدون هیچ دلیل و تنها براساس مفقود بودن زن امکان پذیر است، اما برای زن باید دلایلی ارائه و مدت زمان غیب برای دادگاه مشخص شود.

هنگامی که زوجین در جلسات دادگاه حاضر نشوند، قاضی بدون حضور آنها حکم خود را صادر خواهد کرد.

لازم به ذکر است که در طلاق غیابی در هنگام درخواست از سوی زن، اگر اموالی به نام مرد باشد، زن می تواند مهریه و نفقه خود را به طور کامل دریافت کند.

در مورد طلاق غیابی از آن جهت که ممکن است دادخواست از سوی مرد (زوج) یا زن (زوجه) ارائه شود، موارد حقوقی آن با یکدیگر متفاوت است، در ادامه به بررسی طلاق غیابی زن و مرد پرداخته شده است. 

برای خواندن ادامه مطلب کلیک کنید .


برچسب: وکیل خانواده،وکیل طلاق،طلاق غیابی،محبوبه حجتیان،موسسه حقوقی،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲ آبان ۱۴۰۱ساعت: ۱۲:۵۶:۳۹ توسط:writer موضوع: نظرات (0)